Programma

 • 08:00 uur (vanaf) startnummers ophalen
 • 09:00 uur start fietsen
 • 09:00 tot 16:00 uur Omloop Kaap Doorn (Fietsend)
 • 14:00 tot 16:00 uur Omloop Kaap Doorn (Lopend)
 • 14:00 tot 18:00 uur Kindervertier voor de kleinste toeschouwers
 • 14:00 tot 18:00 uur Festival voor supporters en aanhang met muziek, eten en drinken
 • 16:00 uur laatste ronde
 • 17:00 uur cheque voor Make-A-Wish
 • 18:00 uur einde festival

Volledige opbrengst naar Make-A-Wish

We gaan fietsen, hardlopen en plezier maken. Naast onze sportieve prestatie zetten we ons op zondag 21 juni 2020 in voor Make-A-Wish Nederland. Dat doen we op de mooie Utrechtse Heuvelrug, in de omgeving van Doorn.

Het volledige inschrijfgeld van €25 en 100% van het opgehaalde sponsorgeld gaat naar de stichting Make-A-Wish. De voorgaande edities van ons evenement in leverden bij elkaar een bedrag op van €80.000,-.

We fietsen tussen 9:00 en 16:00 uur (laatste vertrek voor nog één ronde) en lopen tussen 14:00 en 16:00 (laatste vertrek voor nog één ronde). Binnen die tijd leggen we zoveel mogelijk kilometers af. Fietsers doen dat een ronde van 18 km, lopers in een ronde van 1,8 km. Je kunt je per ronde laten sponsoren. Dat kan ook met een vast bedrag. 

Start-, doorkomst-, finish-, festivalterrein

Conferentiecentrum Kaap Doorn (Postweg 9, voor navigatie Leersumsestraatweg 4) is de start- doorkomst- finish- en festivallocatie. Op het terrein zetten we een scherm met de doorkomsten en laatste rondetijden. Je kunt je laten sponsoren via de website.  

We fietsen in rondes van 18 kilometer met de beklimming van de Ruiterberg en vervolgens de klim op de Wykerweg. We passeren de landelijke Langbroekerdijk en de klinkers van de slingerende Sandenburgerlaan terug naar Kaap Doorn.

We lopen in rondes van 1,8 kilometer. De route is deels verhard, deels onverhard en over een groot deel van het parcours lopen we de fietsers tegemoet. We maken gebruik van dezelfde doorkomstlokatie en apparatuur voor tijdsregistratie.

De parkeerplaats van Kaap Doorn ligt letterlijk op het parcours. We richten hier de ravitailleringspost in. Tijdens de tocht kun je zelf bepalen wanneer en hoe vaak je hier gebruik van maakt. Naast eten en drinken is er EHBO, rijwielherstel en een sportmasseur. De vrijwilligers van de stichting Make-A-Wish zijn de hele dag aanwezig. Toeschouwers kunnen zich hier verzamelen en ‘s middags tussen 14:00 en 18:00 uur kan er worden gegeten en gedronken op het festivalterrein. Er is een terras en muziek. Een foodtruck maakt pastamaaltijden voor lopers, wielrenners en publiek. Drinken kan bij de bar, er gaat een bittergarnituurtje rond en er is activiteit voor de kinderen geregeld. Rond 17:00 uur heffen we het glas op de totaalopbrengst van de dag.  

Parkeren kan ook bij Kaap Doorn. Mocht het parkeerterrein vol zijn, is er ook nog parkeergelegenheid aan de overkant van de Leersumsestraatweg (N225), aan het begin van de Maarsbergseweg.

Fietsen

(Hard)lopen

Fit en veilig

Beschouw het aantal kilometers als uitdaging, hou het veilig en neem genoegen met minder als je lichaam dat aangeeft.

Wellicht ten overvloede: Fietsers dragen een helm en we volgen allemaal de geldende verkeersregels! Voor een sanitaire stop maken we gebruik van de voorzieningen op Kaap Doorn. Afval brengen we naar de ravitailleringspost.

Wat zijn jouw sportieve ambities op de fiets?

 • Brons = 100km (6 rondjes fietsen)
 • Zilver = 140km (8 rondjes fietsen)
 • Goud = 180km (10 rondjes fietsen)

Wat zijn jouw sportieve ambities op hardloopschoenen?

 • Brons = 10km (6 rondjes lopen)
 • Zilver = 14km (8 rondjes lopen)
 • Goud = 18km (10 rondjes lopen)

(deelnemende dames mogen 1 ronde eerder hun certificaat in ontvangst nemen)

DIRECT INSCHRIJVEN >

Wij wensen je een goede voorbereiding!

We bedanken onze
sponsors